Copyright

© Copyright 2024 Cinematic

PictogramRGB White
WordmarkRGBWhite Cinematic NO TM

is een geregistreerd merk van Cinematic

Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Cinematic is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van rechtmatige eigenaar tenzij anders aangegeven. Cinematic bezit geen eigendom op de logo’s / foto’s die op deze site voorvertonen, alle rechten zijn dan ook voorbehouden voor de rechtmatige eigenaar.

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. Cinematic is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Cinematic weer.

Voor meer informatie gaat u naar de contact pagina

Cinematic
Middelweg 6 Numansdorp
T. +31 06 14 89 74 45
E. Info@cinematic.nl
KvK 80513832
BTW